✗ Jednou temný rapper, jindy citlivý emo rocker Kxllswxtch vystoupí v Praze

   Kxllswxtch      tickets  
@fource_cz

Díky emo baladě Waste se stal vloni jedním z nejstreamovanějších undergroundových rapperů. Kxllswtxch teď do Prahy přiveze své nové album The Walls Have Eyes, na kterém půl na půl dává prostor agresivnímu dark phonk rapu s industriálními beaty, i rozervané emorockové poloze plné introspektivních textů a kytar.
 
Kxllswxtch premiérově vystoupí ve smíchovském klubu Underdogs‘ 31. října 2023. Vstupenky v ceně 440 korun bude možné koupit od 21. dubna na fource.cz a u prodejců GoOut a Ticketmaster. O dva dny dříve budou v prodeji v rámci předprodeje Fource Friends.

 
První songy začal dávat na internet v roce 2017, o dva roky později už platil za výrazný talent na nezávislé emorapové scéně. Díky spolupráci s producentem Flexatellim (Pouya, Mikey The Magician) se z Orange County přestěhoval do centra undergroundového rapu – floridského Miami. 
 
Ve své tvorbě ale zůstal věrný osobním tématům, otevřeně mluví o psychických problémech i úzkostech. „Na Floridě do sebe všechno zapadlo, získal jsem pocit, že konečně někam patřím. Moji hudbu to ale nezměnilo, stále píšu o svých depresích a bipolaritě. Doufám, že se se mnou fanoušci dokážou ztotožnit a ty tracky jim dodají odvahu.“ Stejný zápal ukazuje i na aktuální desce The Walls Have Eyes. „Všechno překonáme se zdviženou hlavou,“ rapuje ve skladbě Into the Fall.