✗ Psych Tent na Fluff Festu

   Fluff 2023     tickets   flufffest.net 
@flufffest  @stoned_to_death  

Těžko už si lze představit Fluff Fest bez Psych Tentu, tradičně kurátorovaný labelem Stoned to Death. Psych Tent už má hotový program i s časovým rozpisem. Najdete to ho na našem Clashfinderu

Ve čtvrtek Psych Tent nabídne průřez aktuálním děním na experimentální elektronické scéně. Na tomto pódiu se vystřídají například britské harsh noise projekty viimeinen, knifedoutofexistence a fleshlicker, kolaborativní set odehrají experimentální elektronické projekty NBDY a Talk=Trouble, zahraje také raw elektro / meta punk Gertie Adelaido, elektronický drone MedardZmil,dungeon synth Ginger Wizard & The Peter Jacksons nebo elektronické duo Kult Koruth, jehož hudba je založená na modulárních syntezátorech, looperech a vokálech. Ve čtvrtek také na Psych Tentu pokřtí svou zbrusu novou desku nazvanou Šnečí med pražská noise punková parta Kurvy Češi.

Pátek kurátorsky zaštítil label Doomtown Records, který pozval post-punkové a punkové kapely primárně z balkánského regionu. Zahrají tak například Neon Lies, Mižerija,Parnepar, Staticø nebo Sukob.

V sobotu vystoupí mimo jiné kapely Rutka Laskier, Esazlesa, UKWLT, Berosszulás, Spirito Lupo, Aldo MorteNervy a další.